Opstelling PSV: Van Nistelrooij houdt vast aan vertrouwde elf

1 oktober 2022, 15:45

In de uitwedstrijd tegen SC Cambuur treedt PSV zonder verrasingen in de opstelling aan. Trainer Ruud van Nistelrooij kiest voor dezelfde elf namen als de overwinning op Feyenoord (4-3). Dat betekent dat Jarrad Branthwaite weer mag starten centraal achterin naast Armando Obispo.

Door de langdurige afwezigheid van Luuk de Jong, die nog altijd aan het revalideren is en momenteel weer zelfstandig traint op de club, speelt Xavi Simons wederom in de spits. Simons wist zich na een goede start bij PSV snel in de basis te werken en maakte onlangs zijn debuut in Jong Oranje. De achtienjarige aanveller staat momenteel op zes doelpunten in de Eredivisie en zal hopen vandaag dat aantal uit te breiden.

Hij zal de voorhoede vormen met Ismael Saibari en Cody Gakpo. Laatstgenoemde is momenteel de absolute man in vorm. Gakpo maakte een goede indruk bij het Nederlands elftal gedurende de interlandperiode en mocht onlangs ook de prijs van speler van de maand september van de Eredivisie in beslag nemen.

PSV is momenteel koploper in de Eredivisie. Op basis van doelsaldo houdt het Ajax achter zich en dus is het voor Van Nistelrooij zaak om vandaag de drie punten binnen te slepen. Om 16.30 uur zal er worden afgetrapt in het Cambuurstadion.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, Simons, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen