Schreuder is nog mild voor Ajax: "Vergaten 2-0 te maken"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 oktober 2022 – Alfred Schreuder vindt niet dat Ajax het verdiende slechts een punt over te houden aan het thuisduel met Go Ahead Eagles. Voor de camera's van ESPN gaf hij aan dat zijn ploeg het eigenlijk redelijk had gedaan, al was het voorin in de woorden van de oefenmeester wel "te statisch".

Schreuder is nog mild voor Ajax: "Vergaten 2-0 te maken"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder maakt zich op basis van de defensieve prestaties tegen de Eagles naar eigen zeggen ook geen zorgen voor het duel met Napoli van aankomende dinsdag. "Achterin was er eigenlijk de hele wedstrijd niets aan de hand", vindt Schreuder. Ook het middenveld deed het eigenlijk wel naar behoren, vervolgde hij: "Grillitsch was prima, Taylor ook", loofde hij zelfs debutant Florian Grillitsch.

Het aanvallende spel baarde Schreuder aan de andere kant wel zorgen, al zei hij dat niet met zoveel woorden. "We hadden te weinig variatie voorin, speelden te statisch", stelde hij vast. Toch had zijn ploeg wat hem betreft 'gewoon' moeten winnen van de bezoekers uit Deventer: "We vergaten de 2-0 te maken."

Door het gelijkspel loopt Ajax wel een punt uit op PSV, dat als koploper aan deze speelronde in de Eredivisie begon, maar ziet het AZ de koppositie grijpen omdat die ploeg wél wist te winnen vandaag. Aanstaande dinsdag krijgt Ajax al de kans zich te revancheren, al komt er met Napoli een tegenstander van formaat op bezoek in de Champions League. De Italianen wonnen eerder vandaag hun competitiewedstrijd tegen Torino met 3-1.

Lees ook: Napoli beleeft tegen Torino prima generale voor bezoek aan Ajax

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd