'Bayern tast markt weer af en heeft contact met Bayer-toptalent'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 oktober 2022 – Bayern München hoopt zich te gaan versterken met Florian Wirtz. De talentvolle middenvelder van Bayer Leverkusen staat hoog op het verlanglijstje in de Allianz Arena en ziet een stap naar de recordkampioen wel zitten. De eerste contacten tussen beide partijen zouden al zijn gelegd.

'Bayern tast markt weer af en heeft contact met Bayer-toptalent'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Duitse medium BILD heeft Bayern bij Wirtz aangegeven dat hij contact moet zoeken als hij de stap serieus ziet zitten. De viermalig international van Duitsland heeft in Leverkusen nog een contract tot medio 2027. Daarom zal Bayern wel diep in de buidel moeten tasten om de smaakmaker naar Beieren te halen. Wirtz wil graag Champions League spelen en mocht Leverkusen dat niet redden, zal de prijs waarschijnlijk lager uitvallen.

Lees ook: Ryan Gravenberch strijdt met negen anderen om Kopa Trophy

Dit seizoen kwam Wirtz overigens nog niet in actie namens Leverkusen. Hij is nog herstellende van een blessure en ontbrak zodoende ook in het treffen met Bayern, dat afgelopen vrijdag op het programma stond in München. Zonder Wirtz hadden de bezoekers geen schijn van kans en werden ze met een 4-0 nederlaag terug naar huis gestuurd. Wirtz heeft wel weer zijn gezicht laten zien op het trainingsveld en zijn rentree lijkt dus niet ver weg te zijn.

Chelsea wil Nkunku wegplukken uit Duitsland
De kans dat Christoper Nkunku in de toekomst gaat voetballen bij Chelsea wordt steeds groter. De middenvelder van RB Leipzig staat hoog op het wensenlijstje in Londen en zou zelfs al medisch gekeurd zijn. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano wilden The Blues dat liever geheim houden. De onderhandelingen tussen Chelsea en Leipzig zijn echter nog verre van afgerond. Er wordt nog gesproken door beide partijen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd