'Ronaldo wil in winter weg bij United, Ten Hag geeft toestemming'

3 oktober 2022, 22:55

Cristiano Ronaldo is van plan om in de winter op zoek te gaan naar een andere werkgever. De 37-jarige Portugees wilde afgelopen zomer al naar een andere club verkassen, maar werd toen afgewezen door talloze topclubs en mocht van United bovendien niet vertrekken. Daar is nu verandering in gekomen.

Coach Erik ten Hag zou nu namelijk wél openstaan voor een vertrek van de Portugese superster. Ronaldo moet bij Manchester United genoegen nemen met een reserverol en mag voorlopig alleen in de Europa League opdraven. Dat United in het tweede Europese clubtoernooi speelt, was voor Ronaldo afgelopen zomer reden om zijn vertrekwens neer te leggen bij het bestuur.

Lees ook: United aast op spits Benfica

Zijn zaakwaarnemer bood Ronaldo aan bij diverse clubs, maar steeds kreeg Ronaldo een afwijzing. Onder meer Chelsea, Atlético Madrid en Bayern München gaven openlijk aan de komst van de all-time topscorer van Real Madrid niet te zien zitten. Volgens The Telegraph heeft Ronaldo nu echter vertrouwen in een succesvolle zoektocht.

Ronaldo, die dit seizoen nog niet trefzeker was, hoopt zich in november en december in de kijker te spelen van een nieuwe club. Dan jaagt hij met Portugal op de wereldtitel in Qatar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen