'Ronaldo wil in winter weg bij United, Ten Hag geeft toestemming'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 oktober 2022 – Cristiano Ronaldo is van plan om in de winter op zoek te gaan naar een andere werkgever. De 37-jarige Portugees wilde afgelopen zomer al naar een andere club verkassen, maar werd toen afgewezen door talloze topclubs en mocht van United bovendien niet vertrekken. Daar is nu verandering in gekomen.

'Ronaldo wil in winter weg bij United, Ten Hag geeft toestemming'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Coach Erik ten Hag zou nu namelijk wél openstaan voor een vertrek van de Portugese superster. Ronaldo moet bij Manchester United genoegen nemen met een reserverol en mag voorlopig alleen in de Europa League opdraven. Dat United in het tweede Europese clubtoernooi speelt, was voor Ronaldo afgelopen zomer reden om zijn vertrekwens neer te leggen bij het bestuur.

Lees ook: United aast op spits Benfica

Zijn zaakwaarnemer bood Ronaldo aan bij diverse clubs, maar steeds kreeg Ronaldo een afwijzing. Onder meer Chelsea, Atlético Madrid en Bayern München gaven openlijk aan de komst van de all-time topscorer van Real Madrid niet te zien zitten. Volgens The Telegraph heeft Ronaldo nu echter vertrouwen in een succesvolle zoektocht.

Ronaldo, die dit seizoen nog niet trefzeker was, hoopt zich in november en december in de kijker te spelen van een nieuwe club. Dan jaagt hij met Portugal op de wereldtitel in Qatar.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd