Arne Slot keek naar Ajax - Napoli: "Of ik geschrokken ben?"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 oktober 2022 – De historische Europese nederlaag van Ajax tegen Napoli (1-6) kwam woensdagavond ook ter sprake tijdens de persconferentie van Arne Slot richting de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Midtjylland. De trainer heeft de wedstrijd gekeken en was vooral onder indruk van wat de Italianen lieten zien.

Arne Slot keek naar Ajax - Napoli: "Of ik geschrokken ben?"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax werd dinsdagavond van de mat gespeeld door Napoli en leed zijn grootste nederlaag in Europees verband ooit. "Ik heb als voetballiefhebber gekeken, niet als trainer", aldus Slot, geciteerd door Voetbal International. "Of ik geschrokken ben? Dan zou je niet doorhebben wat Napoli de laatste weken en maanden laat zien. Ik heb me er niet enorm in verdiept, maar weet wel dat ze enorm veel indruk in Italië maken. Ik was erg onder de indruk van Napoli."

Slot vond Napoli aan de bal sterk. "Maar ik heb vooral enorm genoten van hun intensiteit en tempo zonder bal. Ik gebruik vandaag waar het kan ook dingen van hun spel om de jongens daarmee te beïnvloeden. In de analyse van de tegenstander zag ik Midtjylland op een bepaald tempo teruglopen. Dat is het verschil tussen die tegenstander en het spelen tegen absolute topploegen als Napoli. In dat voorbeeld heb ik het tempo van lopen van Napoli benadrukt."

Verwachtingspatroon Feyenoord
Bij Ajax is het na de vierde zegeloze wedstrijd op rij crisis en ook bij PSV is het nog niet je-van-het. Of dat iets doet met het verwachtingspatroon van Feyenoord? "Door de prestaties van PSV en Ajax gaan de verwachtingen bij onze supporters dit seizoen ook zeker omhoog. Bij mij niet, maar ik snap dat zij dat wel hebben", aldus Slot.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd