KNVB willigt verzoek Ajax in en verplaatst wedstrijd tegen Vitesse

7 oktober 2022, 12:24   Bijgewerkt: 7 oktober 2022, 23:30

De KNVB heeft de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse die op zaterdag 29 oktober zou worden gespeeld verplaatst. De Amsterdammers hebben zo langer de tijd om zich voor te bereiden op de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Rangers, die op dinsdag 1 november wordt gespeeld.

De ontmoeting tussen Ajax en Vitesse is naar woensdag 9 november (20.00 uur) verplaatst. Deze wijziging heeft gevolgen voor de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard, die op zaterdag 29 oktober is vervroegd van 20.00 uur naar 18.45 uur.

De wedstrijd tegen Rangers zou zomaar cruciaal kunnen zijn voor de Europese ambities van Ajax. Op dit moment bezetten de Amsterdammers met drie punten uit drie wedstrijden de derde plaats in Groep A. Napoli (negen punten) en Liverpool (zes punten) staan boven Ajax. Het nog puntloze Rangers staat onderaan.

Programma Ajax

Ajax speelt tot de lange winterbreak nog negen wedstrijden, waarvan zes in de Eredivisie en drie in de Champions League. Komend weekend gaat de ploeg van trainer Alfred Schreuder op bezoek bij FC Volendam. Volgende week woensdag staat de tweede ontmoeting met Napoli op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen