Marokko
0 – 0
Spanje

De Bruyne krijgt United-shirt cadeau: "Moet ik het verbranden?"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 oktober 2022 – Kevin De Bruyne heeft zich nog wat populairder gemaakt bij de aanhang van Manchester City. De 31-jarige middenvelder kreeg vorige week na afloop van de gewonnen derby tegen Manchester United (6-3) een nogal opvallend cadeau van Sam Kerkhofs, presentator van de MidMid-podcast: een shirt van de aartsrivaal. De Bruyne's reactie daarop gaat viraal.

De Bruyne krijgt United-shirt cadeau: "Moet ik het verbranden?"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de beelden is te zien dat De Bruyne in de lach schiet op het moment dat hij het shirt (met daarop zijn naam en rugnummer) overhandigd krijgt. "Moet ik dit shirt nu verbranden?", grapt hij, waarna hij reageert op een eerdere opmerking dat een droom voor hem uitkomt. "De meeste dromen zijn bedrog, hè", lacht de spelmaker van Manchester City.

De Bruyne speelde in de vorige speelronde een hoofdrol in de derby tegen Manchester. Als aangever was hij betrokken bij twee van de drie doelpunten die Erling Haaland maakte. Naast Haaland was ook Phil Foden goed voor een hattrick. Aan de zijde van Manchester United waren Antony en Anthony Martial (twee keer) trefzeker.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd