Paul Scholes slikt met één woord kritiek op Antony in

10 oktober 2022, 16:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paul Scholes is teruggekomen op zijn uitspraken over Antony. De 22-jarige aanvaller werd kortgeleden een one-trick pony genoemd door de Manchester United-legende.

Scholes uitte zijn kritiek rond de Europa League-wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United (2-3). De oud-middenvelder gaf bij BT Sport aan dat Antony te weinig de bal in de diepte vroeg. "Hij oogt een beetje een one-trick pony. Hij snijdt altijd naar binnen en passt ofwel terug naar de back, of hij schiet. Hij zal zich nog wat moeten ontwikkelen."

Zondagavond maakte Antony op bezoek bij Everton (1-2) alweer zijn derde doelpunt in de Premier League. Daar had hij slechts drie wedstrijden voor nodig. Antony is daarmee de eerste speler van Manchester United die erin slaagt in zijn eerste drie wedstrijden in de Engelse topcompetitie trefzeker te zijn.

Het is voor Scholes reden geweest om zijn kritiek in te slikken. Op Instagram deelt hij een afbeelding met daarin zijn recente uitspraak over Antony. 'Whoops', schrijft hij daarbij, waarmee hij toegeeft dat hij ernaast zat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen