'Ronaldo kan streep zetten door winter-ontsnapping naar Turkije'

13 oktober 2022, 21:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Galatasaray is niet van plan om tijdens de volgende transferperiode werk te gaan maken van Cristiano Ronaldo. De superster van Manchester United wordt al een tijdje in verband gebracht met de Turkse grootmacht. Het lijkt erop dat die transfer er voorlopig niet van gaat komen.

Ronaldo staat nog tot de zomer van 2023 onder contract bij United, waar hij onder Erik ten Hag zeker geen vaste waarde meer is. De 37-jarige Portugees zit vaak op de bank en zou niet tevreden zijn over de werkwijze van de Nederlandse oefenmeester. Afgelopen zomer werd Ronaldo al veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Engeland, maar uiteindelijk besloot hij toch op Old Trafford te blijven.

Lees ook: Erik ten Hag duidelijk over mogelijke straf Cristiano Ronaldo

Na het WK zal er ongetwijfeld weer veel te doen zijn rond Ronaldo, die naar verluidt niet hoeft te rekenen op een aanbieding uit Istanbul. Volgens het Spaanse medium AS is er bij Galatasaray besloten om deze winter geen actie te ondernemen. Dat zou in de zomer nog kunnen veranderen, maar voorlopig zien de Turken het niet zitten om de routinier binnen te halen. Het contract van Ronaldo loopt eind dit seizoen af.

Ronaldo werd gelinkt aan meerdere topclubs

Door zijn opvallende situatie in Manchester werd de naam van Ronaldo afgelopen zomer genoemd in heel Europa. Onder meer Chelsea, Atlético Madrid, Bayern München en SSC Napoli kwamen voorbij. Dat kwam er allemaal niet van en inmiddels is ook een avontuur buiten de grote vijf Europese competities een optie. Naast de belangstelling uit Turkije zou er ook interesse zijn uit de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen