'Paris Saint-Germain beloofde Mbappé onder meer Lewandowski'

14 oktober 2022, 16:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De situatie van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain houdt de gemoederen flink bezig. De 23-jarige aanvaller stuurt aan op een vertrek nu de leiding van de Franse topclub meerdere afspraken niet is nagekomen. Journalist Romain Molina onthult een van de beloftes die Mbappé is gedaan.

Mbappé verlengde in mei zijn contract in het Parc des Princes tot de zomer van 2025. Tijdens de onderhandelingen zou de pijlsnelle aanvaller van alles zijn beloofd. Volgens Molina werd Mbappé toegezegd dat in de zomer Robert Lewandowski, Bernardo Silva en Milan Skriniar zouden worden aangetrokken.

Geen van hen maakte afgelopen zomer daadwerkelijk de overstap naar Paris Saint-Germain. Lewandowski vertrok weliswaar bij Bayern München, maar maakte de overstap naar FC Barcelona. Silva bleef bij Manchester City en ook Skriniar werd niet aangetrokken. PSG was dicht bij zijn komst, maar kwam er niet uit met Internazionale.

De afgelopen dagen zijn veel details naar buiten gekomen over de situatie van Mbappé in Parijs. Het misschien wel meest opvallende detail is dat PSG een trollenleger zou hebben ingezet om (onder meer) Mbappé de maat te nemen. De Franse club weerspreekt overigens de aantijgingen.

Lees ook'Mbappé hoopt onder contract bij PSG uit te kunnen komen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen