Michiel Kramer deelt bizarre reden van gele kaart in slotfase

15 oktober 2022, 21:08

Michiel Kramer kreeg zaterdagavond in de degradatiekraker tegen Fortuna Sittard in extremis nog een gele kaart. De aanvoerder van de Waalwijkers, die met 0-0 gelijkspeelden in Limburg, was verrast toen scheidsrechter Joey Kooij hem een gele prent toonde.

Analyticus Kees Kwakman stelde in gesprek met Kramer dat hij een domme gele kaart pakte. "Ik liep naar hem toe en zeg: waarom ga je nou naar de VAR?", doelt Kramer in gesprek met ESPN op het besluit van Kooij om een vermeende strafschopsituatie nogmaals te bekijken. "Daarvoor krijg ik dus geel, maar dat mag ik toch gewoon zeggen? Wat is nou het probleem?"

Scheidsrechters hebben dit seizoen van de KNVB de mogelijkheid gekregen om discutabele beslissingen in de slotfase van wedstrijden zelf te beoordelen. "Ik vind het vooral vervelend dat het de ene keer wel gebeurt en de andere keer niet." Daarmee leek Kramer te doelen op de strafschop die PSV vorige maand kreeg in de slotfase van hun ontmoeting. Voor zijn interview na afloop kreeg Kramer een geldboete.

Tegen Fortuna pakte RKC opnieuw een punt. "We begonnen redelijk goed, maar hadden het daarna moeilijk met hun spel. Wij willen iedere wedstrijd winnen en denken dat we tegen iedereen kans maken. Daarvoor moeten we wel 100 procent zijn."

Lees ook: Fortuna sprokkelt opnieuw punt en heeft linkerrijtje in zicht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

VAR conform hockey invoeren. Je hebt er een per helft. Als je gelijk hebt, hou je m, anders verlies je m voor die helft. Gezeik elke keer over de VAR.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen