Bosz lacht in zijn vuistje: geen schokeffect bij Olympique Lyon

16 oktober 2022, 17:08   Bijgewerkt: 16 oktober 2022, 17:26

Het debuut van Laurent Blanc als hoofdtrainer van Olympique Lyon heeft voor hem niet het gewenste resultaat opgeleverd. De nummer tien van de Ligue 1 ging op bezoek bij Stade Rennais met 3-2 onderuit. Het is de vijfde duel op rij met puntverlies voor Olympique Lyon.

Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen promovendus Toulouse werd er een week geleden afscheid genomen van Peter Bosz. De Nederlandse oefenmeester wed verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten die werden behaald in de afgelopen periode. Het seizoen begon nog zo goed, maar in de laatste maanden werd er veel te veel verloren.

De Franse topclub, dat het nu met een plekje in de middenmoot moet doen, schakelde na het ontslag van Bosz direct door en stelde oud-voetballer Laurent Blanc aan als opvolger. Hij debuteerde zondagmiddag op bezoek bij Stade Rennais, de nummer vijf van Frankrijk.

Door een vroege treffer van Alexandre Laccazette begon Olympique Lyon nog erg goed aan het duel, maar Stade Rennais kwam snel weer op voorsprong. Vervolgens was het Laccazette die zijn ploeg in de tweede helft weer op gelijke hoogte schoot, maar uitblinker Martin Terrier maakte er tien minuten voor tijd 3-2 van. Daardoor heeft Olympique Lyon al zes wedstrijden op rij niet gewonnen, waardoor een zware taak wacht voor Laurent Blanc in Parc Olympique Lyonnais

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Pimutjuh
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is de vijfde nederlaag op rij typen jullie in de inleiding, om vervolgens in de eerstvolgende alinea aan te geven dat ze vorige week nog gelijk speelde. Het was dus in tegenstelling tot wat jullie beweren NIET de vijfde nederlaag op rij van Lyon. Wat is deze site toch ver afgedwaald de afgelopen jaren. Van fijnste voetbalnieuwssite van Nederland, naar platform met onjuiste artikelen, legio van spelfouten en meer reclame dan op Times Square. Lees je eigen artikelen eens na voordat je zo post, zoals kinderen in groep 3 van de basisschool ook moeten. Dan haal je er wellicht een hoop fouten uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen