PSV hoopt op rentree belangrijk trio voor cruciale clash

17 oktober 2022, 08:44

PSV heeft goede hoop dat Noni Madueke, Luuk de Jong en Mauro Júnior donderdagavond hun rentree kunnen maken in de wedstrijdselectie van PSV. Het trio staat al weken aan de kant met een blessure, maar is op de weg terug. Donderdagavond wacht het inhaalduel met Arsenal.

De ontmoeting met de Londenaren kan cruciaal zijn in de strijd om overwintering in de Europa League. Vooral de terugkeer van Luuk de Jong zal goed aanvoelen voor coach Ruud van Nistelrooij, die het wekenlang zonder een echte nummer negen moest doen. Zondag maakte gelegenheidsspits Guus Tiil desondanks twee goals tegen FC Utrecht.

Met de terugkeer van De Jong, Madueke en Mauro krijgt Van Nistelrooij weer meer opties. Volgens het Eindhovens Dagblad is het echter zeer onwaarschijnlijk dat het herstelde drietal al meteen een enorme rol van betekenis gaat spelen. "Donderdag verwacht ik Noni er wel bij. Luuk de Jong en Mauro Júnior? Dat zou kunnen", zei Van Nistelrooij, die zijn spelers voorzichtig gaat brengen. "Ze gaan eerst naar minuten maken en vanaf dan kunnen ze de concurrentie in het team echt omhoog gaan brengen."

Marco van Ginkel, Yorbe Vertessen, Ismael Saibari en Olivier Boscagli zullen nog niet bij de selectie zitten van PSV. Het viertal moet langer toekijken wegens blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen