Verhoogde odds: je inzet x50 als Feyenoord wint van Sturm Graz!

27 oktober 2022, 11:15

Feyenoord gaat vanavond in Oostenrijk op bezoek bij Sturm Graz. In het Europa League-duel gaan de Rotterdammers op zoek naar de goede vorm die het eerder dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen dezelfde tegenstander lieten zien. In De Kuip eindigde het eerste treffen tussen beide elftallen namelijk in een klinkende 6-0 overwinning voor het elftal van Arne Slot. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de strijd in Oostenrijk. De site heeft speciaal voor vandaag een spectaculaire odd voor je klaarstaan: als Feyenoord wint keert Jack's maar liefst 50!

De Rotterdammers reizen als koploper in groep F van de Europa League af naar Graz, maar heeft exact evenveel punten als de tegenstander, die juist helemaal onderaan staat. Na vier speelronden hebben alle vier de ploegen namelijk vijf punten verzameld, waardoor het nog alle kanten op kan. De enige zekerheid die Feyenoord heeft, is dat het bij een overwinning, gelijkspel óf kleine nederlaag de Oostenrijkers in ieder geval op basis van onderling resultaat achter zich kan laten. Dat kan doorslaggevend zijn op het moment dat beide clubs na zes wedstrijden evenveel punten hebben verzameld.

Zover zullen de Rotterdammers het in het ideale scenario niet willen laten komen. Een herhaling van het thuisduel zou natuurlijk helemaal ideaal zijn, en  kan je bovendien een heerllijk bedrag opleveren. Mocht Feyenoord namelijk met meer dan vijf doelpunten verschil winnen, dan keert Jack's namelijk een quote van 46 uit!

Scorende aanvoerder

In De Kuip was Alireza Jahanbabakhsh met twee doelpunten zeer beslissend in het eerste duel met Sturm Graz. Het waren direct ook de énige twee treffers die de 29-jargie Iraniër dit seizoen tot op heden wist te maken. Hij wordt in Oostenrijk dan ook niet in de basis verwacht. De doelpunten moeten bij Feyenoord vooral komen van spitsen Santiago Giménez en Danilo, of aanvoerder Orkun Kökcü, die in de Eredivisie dit seizoen al vier keer scoorde en ook in de Europa League trefzeker was tegen het Deense FC Midtjylland. Mocht Kökcü vanavond het eerste doelpunt van de wedstrijd maken, dan kan je dat bij Jack's bovendien een mooie winst van 9 opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen