Antony heeft geen boodschap aan kritiek buitenwereld en Ten Hag

28 oktober 2022, 15:49

Antony heeft op social media gereageerd op de kritiek die hij na donderdagavond te verduren kreeg. Een actie van de Braziliaan waarin hij twee rondjes draaide en vervolgens de bal inleverde, ging de hele wereld over en leverde de nodige kritiek op. Een dag later maakte Antony echter duidelijk dat hij met die kritiek niets zal doen.

'We staan bekend om onze kunst', begon Antony in zijn story op Instagram. 'Ik zal niet stoppen met dat wat mij gebracht heeft waar ik nu ben.' Daarmee doelde hij uiteraard op zijn - volgens critici geregeld overbodige - trucs die hij geregeld laat zien. Om zijn boodschap nog wat extra kracht bij te zetten, voegde hij een video van de actie aan zijn statement toe.

Zie ook: Voor schut: Antony doet overbodige actie en verspeelt bal kinderlijk

Antony's reactie leek gericht aan zowel de vele critici op social media, als enkele tv-analisten. Zo sprak voormalig Premier League-aanvaller Leroy Rosenior van 'de meest nutteloze truc die ik ooit heb gezien' en noemde Ian Holloway het 'onnodige onzin'. Ook clublegende Paul Scholes was niet onder de indruk. Hij noemde Antony 'een clown'. 

Ten Hag

Het is bovendien de vraag of trainer Erik ten Hag blij is met de boodschap van Antony. Hij gaf namelijk wél aan dat hij wil dat zijn aanvaller dergelijke trucs voortaan achterwege laat. "Zolang het functioneel is, heb ik er geen problemen mee. Maar als je daarna de bal verliest, is het niet oké. Als het een trucje om het trucje is, dan zal ik hem corrigeren", zo gaf hij aan tijdens zijn persconferentie.

Lees ook: Antony moet bij Ten Hag op het matje komen na onnodige actie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'We staan bekend om onze kunst' Ja net als die stomme duikelingen en theatrale gejank. Neymar, Rovaldo z'n corner, Anthony enz... Ik ben echt helemaal klaar met Braziliaanse en Portugese voetballers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen