Ten Hag heeft Ronaldo volledig gerehabiliteerd bij Manchester United

30 oktober 2022, 16:20

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo wederom in de punt van de aanval gezet bij Manchester United. De Portugese superster mocht midweeks tegen FC Sheriff in de Europa League al vanaf de aftrap starten en krijgt tegen West Ham United opnieuw het vertrouwen. Antony zit op de bank en hetzelfde geldt voor Tyrell Malacia, die zijn plek weer moet afstaan aan Luke Shaw.

Donny van de Beek zit eveneens wederom op de bank, maar dat is niet geheel verrassend. De oud-Ajacied kampte de laatste weken met blessureleed en kwam tegen FC Sheriff als invaller nog kort binnen de lijnen. Wel gaf Ten Hag aan dat hij de komende weken volop de tijd zal krijgen om minuten op te doen bij The Red Devils, om zo te werken aan zijn wedstrijdritme.

Verder zijn er achterin ook wat wijzigingen bij Manchester United, want Harry Maguire krijgt weer eens speeltijd vanaf de aftrap. De aanvoerder was wekenlang afwezig met een blessureleed, maar was zijn plek ook verloren aan Raphael Varane of Victor Lindelöw. Het middenveld wordt zoals de laatste weken gevormd door Casemiro, Christian Eriksen en Bruno Ferndandes, terwijl Elanga de meest opmerkelijke naam voorin is. 

Manchester United heeft na de pijnlijke nederlaag tegen Manchester City al zeven wedstrijden op rij (in alle competities) niet meer verloren. Thuis tegen West Ham United kan de ploeg van trainer Ten Hag die ongeslagen reeks verlengen.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Maguire, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Elanga, Bruno, Rashford; Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen