Messi sliep jaar niet na verloren WK-finale: "Bereid om te sterven"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 november 2022 – Fabián Soldini heeft heftige bekentenissen gedaan over Lionel Messi. De Argentijnse superster won alle prijzen die hij kon winnen, maar heeft volgens de oud-zaakwaarnemer van de aanvaller lang moeten doen om een plekje te vinden voor een van de grootste sportieve littekens in zijn carrière.

Messi sliep jaar niet na verloren WK-finale: "Bereid om te sterven"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De verloren WK-finale met Argentinië in 2014, waarin Duitsland te sterk was, dreunde nog lange tijd na bij Messi. "Hij vertelde me een jaar later dat hij nog steeds iedere nacht wakker lag van de verloren finale. Het speelde continu in zijn hoofd", vertelde Soldini in een uitgebreid interview aan Infobae.

De liefde van Messi voor de nationale ploeg zit diep. "Hij is bereid om te sterven voor zijn land, echt waar. Zijn liefde voor Newell's Old Boys en FC Barcelona komt niet in de buurt bij Argentinië. Dát is zijn allergrootste liefde." Lange tijd slaagde Messi er niet in om een prijs te winnen met zijn land. In 2021 schonk hij Argentinië echter de langverwachte Copa América.

Deze maand gaat Messi met zijn land op jacht naar de ultieme prijs. Argentinië begint als topfavoriet aan het wereldkampioenschap in Qatar.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd