Verrassing in opstelling Feyenoord bekend: de elf tegen SS Lazio

3 november 2022, 17:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot kondigde woensdag al aan dat er een verrassing zou staan in de opstelling van zijn elftal voor het duel met SS Lazio in de laatse ronde van de groepsfase van de Europa League. Paixão (22) staat in de basiself van de Rotterdammers voor het cruciale duel. 

Dat de Braziliaanse buitenspeler in het elftal start, is inderdaad een verrassing, want het is de eerste keer sinds zijn komst naar Feyenoord dat hij het vanaf de aftrap mag laten zien. Danilo krijgt de voorkeur in de aanval boven Santiago Giménez, terwijl Dilrosun op papier vanaf de door hem geliefde linkerkant. Mogelijk dat Slot de Nederlander op zijn favoriete kant wil zien en daardoor voor Paixão kiest aan de andere zijde.

Bovendien steken Alireza Jahanbakhsh en Patrik Walemark de laatste weken niet in een geweldige vorm, waardoor de keuze voor Paixao enigszins te verklaren valt. Het middenveld staat met Quinten Timber, aanvoerder Orkun Kökcü en Sebastian Szymanski zoals bekend, terwijl er ook achterin geen gekke namen op papier staan. Marcos Lopez is de linksachter van dienst. 

Lees ook: Op deze manier overwintert Feyenoord alsnog in de Europa League

De gepasseerde buitenspelers (Walemark en Jahanbakhsh) zitten op de bank, net als onder anderen Marcus Pedersen, Ezequiel Bullaude en Giménez. Paixao speelde tot dusver zes officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij één assist noteerde en nog niet tot scoren kwam.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Timber, Szymanski, Kökçü; Paixão, Danilo en Dilrosun.

Opstelling SS Lazio: Lazzari, Casale, Patric, Hysaj; Milinkovic, M. Antonio, Basic; Cancellieri, F. Anderson, Zaccagni

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen