Opstelling PSV: Van Nistelrooij denkt aan Ajax en rouleert volop

3 november 2022, 19:38   Bijgewerkt: 3 november 2022, 19:44

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij gaat donderdagavond volop rouleren met zijn elftal op bezoek bij FK Bodø/Glimt. De Eindhovenaren starten bijvoorbeeld met Joël Drommel in het doel en ook de talenten Fredrik Oppegard, Richard Ledezma en Johan Bakayoko staan in de basiself. Daarmee denkt de coach aan de topper tegen Ajax.

Komend weekend staat PSV namelijk tegen Ajax in de Eredivisie en omdat het al zeker is van in elk geval de tweede plaats in Groep A van de Europa League, besluit Van Nistelrooij om volop te rouleren in Noorwegen. Mocht PSV winnen op bezoek bij FK Bodø/Glimt en Arsenal laat onverhoopt wat liggen tegen FC Zürich, dan zou in theorie ook de eerste plek nog haalbaar zijn. 

Verder kiest de oefenmeester ervoor om Luuk de Jong weer wedstrijdritme op te laten doen en hem dus weer in de basiself te zetten. De spits zal vermoedelijk geen negentig minuten spelen, maar deze minuten moeten hem helpen om tegen Ajax de hele wedstrijd op het veld te staan. Noni Madueke staat voor het eerst sinds zijn blessure ook weer aan de aftrap en krijgt op die manier ook ritme voor de Eredivisiekraker.

Achterin staat naast Drommel ook de vrijwel al afgeschreven Ki-Jana Hoever, die net als Jordan Teze - die zijn basisplek kwijt is - in de basis, samen met Europa League-debutant Oppegard. Armando Obispo kreeg vorige week tegen Arsenal al rust en staat derhalve wel gewoon op het wedstrijdformulier. Ook Guus Til krijgt weer eens een plek aan de aftrap. Phillipp Max, Ibrahim Sangaré en Jarrad Branthwaite zijn niet meer naar Noorwegen. 

Opstelling PSV: Drommel; Hoever, Teze, Obispo, Oppegard; Veerman, Til, Ledezma; Madueke; Luuk de Jong; Bakayoko

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen