Gio op schopstoel in Glasgow na nieuwe zeperd met tam Rangers

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 november 2022 – Giovanni van Bronckhorst blijft kwakkelen als manager van Rangers FC. De Nederlandse trainer werd eerder deze week Europa uitgeknikkerd door Ajax en leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag in de Schotse Premiership. De druk op de ex-coach van Feyenoord neemt toe in Glasgow.

Gio op schopstoel in Glasgow na nieuwe zeperd met tam Rangers

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na de 1-3 nederlaag tegen Ajax in de Champions League werd er door door bookmakers in Schotland al gesproken over een mogelijk ontslag van Van Bronckhorst. Rangers werd door de zeperd in eigen stadion de slechtse deelnemer aan de groepsfase van de Champions League ooit. Er wordt op Schotse bodem zelfs al gesproken over een mogelijke opvolger. De onlangs bij Aston Villa ontslagen Steven Gerrard zou de aangewezen persoon zijn.

Lees ook: 'Van Bronckhorst dreigt baan kwijt te raken aan voorganger'

Op bezoek bij subtopper St. Johnstone moest de kater worden weggespoeld, maar daar slaagde Rangers allesbehalve in. De manschappen van Gio kregen namelijk vlak voor het rustsignaal de 1-0 om de oren via James Brown. In het tweede bedrijf werd het zelfs 2-0 dankzij Nicholas Clark. Rangers knok zich nog even terug via aanvoerder James Tavernier, maar verder dan die 2-1 kwamenen de bezoekers niet in het McDiarmid Park.

Rangers verliest Celtic uit het oog
Terwijl Rangers dus andermaal een vervelende nederlaag leed, wist Celtic wel drie punten te pakken. De aartsrivaal won met 4-2 van Dundee United en heeft de eerste plek van de Premiership stevig in handen. Na dertien wedstrijden is het verschil tussen de ploegen uit Glasgow al zeven punten in het voordeel van Celtic. Rangers heeft voor het WK nog twee kansen om punten te pakken. De club speelt nog tegen Hearts en St. Mirren.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd