'Frankrijk in spanning; Benzema blijft kwakkelen richting WK'

7 november 2022, 11:50

Karim Benzema is in aanloop naar het WK in Qatar nog altijd niet fit genoeg om te spelen. De spits van Real Madrid kampt met spierklachten en die blijken hardnekkiger dan vooraf gedacht. Er wordt zelfs gevreesd dat Benzema niet fit is voor de start van het WK van Frankrijk.

De regerend wereldkampioen opent het WK op dinsdag 22 november (20.00 uur) met een wedstrijd tegen Australië. Het begint er steeds meer op te lijken dat Benzema er dan nog niet bij is. De aanvaller is een van de sterkhouders van de nationale ploeg, maar in Frankrijk wordt al geschreven over zijn afwezigheid. Het treffen met de Australiërs lijkt te vroeg te gaan komen.

Lees ook: Deze topspelers missen (mogelijk) het WK in Qatar

Benzema leek in eerste instantie slechts een aantal dagen uit de roulatie te zijn. De afgelopen weken blijkt dat zijn klachten toch ernstiger zijn dan gedacht. Zo speelde hij slechts vier van de laatste tien wedstrijden. Vanavond is hij ook niet van de partij als Real Madrid een bezoekje brengt aan stadgenoot Rayo Vallecano. Dat duel begint straks om 21.00 uur.

Frankrijk mist sterkhouders in Qatar

Bondscoach Didier Deschamps kan al dat slechte nieuws rondom zijn spelers er eigenlijk niet bij hebben. Hij moet het in Qatar namelijk sowieso stellen zonder N'Golo Kanté en Paul Pogba, die allebei geblesseerd zijn. Daarnaast is Raphaël Varane nog een groot twijfelgeval door een blessure. Frankrijk speelt in de groepsfase van het WK tegen Australië, Denemarken en Tunesië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen