'United, Liverpool en Real horen bizarre vraagprijs voor Bellingham'

8 november 2022, 11:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jude Bellingham mag Borussia Dortmund komende zomer alleen verlaten voor een bedrag van ten minste 150 miljoen euro. Het negentienjarige megatalent wordt door alle Europese grootmachten begeerd en lijkt hoe dan ook binnen een jaar een toptransfer te gaan maken.

Bellingham wordt met name begeerd door Liverpool, Manchester United en Real Madrid. Die drie clubs hebben de middenvelder voor komend seizoen tot toptarget gebombardeerd. Volgens The Sun heeft coach Erik ten Hag van United de komst van Bellingham zelfs prioriteit gemaakt voor de transferwindow. Daarvoor moet zijn club wel diep in de buidel tasten.

Volgens Sky Deutschland hanteert Borussia Dortmund een vaste vraagprijs van 150 miljoen euro. De Duitse topclub luistert dan ook niet naar aanbiedingen die lager liggen dan dat bedrag. Als een club de vraagprijs aftikt, wordt Bellingham de op twee na duurste speler ooit. Alleen voor Neymar (222 miljoen) en Kylian Mbappé (180 miljoen) werd meer betaald.

Ondanks zijn geringe leeftijd is Bellingham al de absolute sterkhouder bij Borussia Dortmund. De Engels international speelde al 110 wedstrijden voor zijn club, waarin hij 19 keer trefzeker was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen