Voorspelt EA voor de vierde keer op rij de juiste wereldkampioen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 november 2022 – In de aanloop naar het WK mogen talloze 'kenners' wereldwijd in honderden verschillende voorbeschouwingen hun favoriet voor de wereldtitel aanwijzen. EA Sports, maker van de bekende FIFA-games, heeft echter een beproefde methode toegepast om hun favoriet te bepalen. Als EA het voor het vierde WK op rij bij het langste eind heeft, dan wordt Argentinië op 18 december wereldkampioen.

Voorspelt EA voor de vierde keer op rij de juiste wereldkampioen?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

EA doet dat door alle poulewedstrijden door de nieuwste versie van het spel, FIFA 23, te laten simuleren. Hiermee wordt vervolgens de eindstand van elke groep bepaald, en kan EA dus ook de knock-outfase tot en met de finale simuleren. Argentinië komt dus als winnaar uit de bus, door in de finale met 1-0 van Brazilië te winnen.

Nederland kwartfinalist
Nederland schopt het volgens EA tot de kwartfinales van het toernooi in Qatar. In de achtste finales zou het elftal van Louis van Gaal nog korte metten maken met Engeland, door de ploeg van Gareth Southgate met 3-1 te verslaan. Daarna strandt Oranje echter bij de laatste acht, omdat Argentinië in de simulatie met 1-0 te sterk bleek. België wordt volgens de simulatie in de achtste finales uitgeschakeld door Duitsland, dat vervolgens de Brazilianen zou treffen in de kwartfinales. Daarin zouden de Brazilianen flink revanche weten te nemen voor de 1-7 die het in 2014 om de oren kreeg van de Duitsers, door acht jaar later met 3-0 te winnen. 

Het simuleren van de WK-uitkomst is een beproefde methode gebleken. Zo wist EA de laatste drie wereldkampioenen op deze manier te voorspellen. Zowel Spanje (2010), Duitsland (2014) als Frankrijk (2018) kwam namelijk voorafgaand aan het toernooi als favoriet uit de bus, en werd uiteindelijk ook daadwerkelijk wereldkampioen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd