Hoe Feyenoord extra kan profiteren van de miskleun van Ajax

10 november 2022, 12:00

Het is niet uit te sluiten dat de Eredivisie vandaag een nieuwe koploper krijgt. Feyenoord passeert als het thuis wint van SC Cambuur aartsrivaal Ajax in elk geval op de ranglijst en klimt bij een monsterzege zelfs over PSV heen. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd in De Kuip.

Met gebalde vuisten zal de aanhang van Feyenoord gisteravond de uitslag van Ajax tegen Vitesse hebben meegekregen. De Amsterdammers kwamen voor eigen publiek niet verder dan een 2-2 gelijkspel en dat is goed nieuws voor de ploeg van Arne Slot, die vandaag ook een inhaalwedstrijd speelt. Wordt er gewonnen van Cambuur, dan stijgt Feyenoord in elk geval naar de tweede plaats. Een zege van Feyenoord levert je bij Jack's 1.19 keer je inzet op.

Met Cambuur treft Feyenoord een club die het moeilijk heeft. Met name over het aantal gemaakte doelpunten maakt men in Leeuwarden zich zorgen. Het is veelzeggend dat Cambuur dit seizoen nog maar in drie wedstrijden scoorde. In verdedigend opzicht doen de Leeuwarders het met negentien tegengoals beter dan hun concurrenten. Feyenoord hoopt vandaag ook de defensieve zorgen van Cambuur te vergroten.

Doelsaldo

Feyenoord komt bij een zege op Cambuur in punten gelijk met PSV, maar het doelsaldo van de Rotterdammers (+17) is op dit moment wel wat minder dan dat van de Eindhovenaren (+23). Bij een 6-0 zege van Feyenoord behoudt PSV de koppositie op basis van het aantal gemaakte doelpunten, wat betekent dat de ploeg van trainer Arne Slot met minstens zeven goals verschil moet winnen om vanavond de koppositie te grijpen. Voor een 7-0 zege staat een odd van 61.00. Een 8-1 overwinning levert je liefst [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,181.00 keer je inzet] op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen