'Karsdorp kan na woede-uitbarsting Mourinho terecht bij Juve'

12 november 2022, 10:07   Bijgewerkt: 12 november 2022, 10:37

Er komt mogelijk snel een oplossing voor de situatie van Rick Karsdorp. De rechtervleugelverdediger mag vertrekken bij AS Roma, nadat trainer José Mourinho zich onlangs woedend over hem heeft uitgelaten. Directe concurrent Juventus zou in januari wel eens kunnen gaan aankloppen voor de 27-jarige Nederlander.

De commotie rond Karsdorp ontstond woensdagavond na het 1-1 gelijkspel van Roma tegen Sassuolo. Tegenover de Italiaanse pers liet een woedende Mourinho weten dat de onprofessionele houding van één van zijn spelers onacceptabel was en dat de speler in kwestie in januari op zoek kon naar een nieuwe club. Een naam noemde hij daarbij niet, maar Italiaanse media kwamen er al snel achter dat het Karsdorp betrof.

Lees ook: Mourinho keihard: "Karsdorp kan in januari andere club zoeken"

De zoektocht naar een nieuwe club voor Karsdorp lijkt dus niet lang te hoeven duren. Al drie dagen na het interview van Mourinho kwam La Gazzetta dello Sport namelijk met het nieuws dat Juventus de oud-Feyenoorder zou willen binnenhalen. De club is op zoek naar een concurrent voor Juan Cuadrado en Karsdorp zou die rol in Turijn dus kunnen gaan vervullen. Contact tussen de partijen is er nog niet, maar mogelijk worden de onderhandelingen komende week in gang gezet.

Reactie kamp-Karsdorp

Vanuit 'kamp-Karsdorp' werd overigens niet positief gereageerd op de uitlatingen van Mourinho. Zijn zaakwaarnemer Johan Henkes van H2 Agency zocht direct de media op. "Zo ga je niet om met een speler die al vijf jaar voor AS Roma speelt", zei hij onder meer in gesprek met de NOS. "We willen uitleg van de club over de woorden van de trainer en de wijze waarop hij dat heeft gedaan."

Lees ook: Woede bij kamp Karsdorp

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen