Feyenoord krijgt tip voor versterking voorhoede: "Soort mini-Messi"

14 november 2022, 18:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Als het aan Ali Boussaboun ligt, krijgt Marouan Azarkan snel een serieuze kans in de hoofdmacht van Feyenoord. De rechtsbuiten maakt dit seizoen furore aan de rechterkant van Excelsior, dat hem tot het einde van het seizoen huurt van de stadsgenoot.

Oud-aanvaller Boussaboun denkt dat Feyenoord nu al beter af zou zijn met Azarkan in de gelederen. "Dat vind ik zo'n geweldige speler, hij is zo creatief", aldus Boussaboun bij RTV Rijnmond. "Hij voetbalt met lef, daar houd ik van. Persoonlijk zie ik liever zo'n speler bij Feyenoord dan een Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër moet het in Rotterdam doen met een reserverol.

Ook Geert den Ouden is fan van de twintigjarige Azarkan, die hij in het verleden als scheidsrechter regelmatig tegenkwam. "Toen was het nog wel een mannetje met kapsones, ik zie nu dat er een andere Azarkan staat. Hij weet nu zelf ook dat hij er nog helemaal niet is. Hij is enorm handig, een soort mini-Messi. Ik zie wel een vergelijking qua stijl."

Azarkan is tot dusverre de grote uitblinker bij Excelsior. De rechtsbuiten was al driemaal trefzeker en bereidde vijf doelpunten voor. Daarmee heeft hij een aanzienlijk aandeel in de dertiende plaats van zijn club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen