'Feyenoord-captain Kökcü op de radar van kampioen van Italië'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2022 – Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü (21) wordt óók gevolgd door AC Milan. Nadat hij eerder al werd gelinkt aan een overgang naar Borussia Dortmund en Olympique Lyon, weet het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl dat ook de regerend kampioen van Italië de ontwikkelingen van de sterkhouder volgt.

'Feyenoord-captain Kökcü op de radar van kampioen van Italië'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bericht kwam dinsdagmiddag naar buiten. De Italiaanse club was op 10 november namelijk aanwezig bij het treffen met SC Cambuur in de Eredivisie om de verrichtingen van Kökcü in de gaten te houden. De international van Turkije speelde een redelijk anonieme negentig minuten, waarin hij vlak voor het laatste fluitsignaal op de bon werd geslingerd.

'Een winters vertrek van sterkhouder Kökçü is echter heel onwaarschijnlijk', schrijft het medium echter. Daarbij geeft het geen details prijs, maar dat Feyenoord de middenvelder wil houden, lijkt daarmee logisch. Met de eerste plaats in de winterstop, crisis bij Ajax en PSV dat meer punten morst dan zou moeten, zou Arne Slot met zijn elftal een rol van serieuze betekenis kunnen gaan spelen dit seizoen in Nederland. Daarvoor is het blijven van de captain echter wel belangrijk. 

Lees ookKökçü reageert op ophef na weigeren OneLove-aanvoerdersband

Ook in de Europa League is Feyenoord de eerste ronde doorgekomen als groepswinnaar, wat een langer verblijf van Kökcü bevordert. Als de nog altijd pas 21-jarige middenvelder zou vertrekken, dan moet het bovendien voor de hoofdprijs gebeuren. Hij verlengde zijn verbintenis namelijk tot 2025 en ligt daarmee nog jaren vast in Rotterdam-Zuid. Of Kökcü zelf een winters vertrek wel zou overwegen, is niet bekend. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd