Namen Van Ginkel, Hoedt en Ajax-talent vallen bij Vitesse

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 november 2022 – Het is na de teleurstellend verlopen eerste seizoenshelft niet de vraag of, maar wat Vitesse in januari op de transfermarkt gaat doen. De Gelderlander noemt enkele spelers die bij de club uit Arnhem op de radar zouden staan. Onder hen is Marco van Ginkel, die bij PSV niet in de plannen van trainer Ruud van Nistelrooij voorkomt.

Namen Van Ginkel, Hoedt en Ajax-talent vallen bij Vitesse

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verdeeld over drie wedstrijden speelde Van Ginkel dit seizoen slechts 49 minuten voor PSV. Door een hamstringblessure was de middenvelder lang uit de roulatie, maar er zijn ook meerdere wedstrijden geweest dat Van Ginkel wel bij de selectie zat en geen speeltijd kreeg. Bij Vitesse, de club waar hij zijn doorbraak in het profvoetbal kende, zou hij een belangrijkere rol kunnen spelen.

Ajax-talent Sontje Hansen wordt ook genoemd als potentieel doel van Vitesse. De twintigjarige aanvaller werd een grote toekomst voorspeld, maar heeft de verwachtingen vooralsnog niet kunnen waarmaken. In het seizoen 2019/20 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal, maar de afgelopen twee en een half jaar kreeg hij enkel nog speeltijd bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Zowel Van Ginkel als Hansen komen uit de 'Wasserman-portefeuille'. Beide spelers zijn aangesloten bij hetzelfde kantoor als Vitesse-trainer Phillip Cocu. De naam van Wesley Hoedt wordt ook genoemd door de krant. Hij was tot voor kort basisspeler bij RSC Anderlecht, maar mag mogelijk vertrekken na een incident in de kleedkamer.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd