'Beckham wil veelbesproken Ronaldo 'pikante' uitweg bieden'

16 november 2022, 15:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het einde van de samenwerking tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United is in zicht. De 37-jarige Portugese aanvaller heeft zich onmogelijk gemaakt door snoeihard uit te halen naar zijn werkgever. Een winterse transfer lijkt voor alle partijen de beste optie, maar wie pikt hem op? Diverse Engelse media zien een overgang naar de Verenigde Staten als serieuze optie.

Ronaldo baarde afgelopen zondag opzien door in een gesprek met Piers Morgan kwaad te spreken over Manchester United. De aanvaller gaf aan zich verraden te voelen en stelde dat de club alle problemen op hem afschuift. Niet alleen de leiding van Manchester United, ook Erik ten Hag werd aangevallen door de superster. "Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij", zei hij over de Nederlandse trainer.

Ten Hag zou de leiding van Manchester United laten weten dat Ronaldo wat hem betreft mag uitkijken naar een andere club. De aanvaller lijkt in elk geval niet op veel speeltijd te hoeven rekenen, komt het in januari niet tot een vertrek. Ronaldo is de afgelopen dagen met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder nu ook het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham. Die club zou in oktober zijn interesse in de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or al hebben bekendgemaakt.

Pikant

Maakt Ronaldo daadwerkelijk de overstap van Manchester United naar Inter Miami, dan gaat hij in het nieuwe jaar samenwerken met Phil Neville. Dat is ergens wel pikant, daar de trainer van de Amerikaanse club de broer is van Gary Neville, die er in het interview met Morgan ook van langs kreeg van Ronaldo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen