Fernandes reageert op kille ontvangst Ronaldo die viral ging

18 november 2022, 17:10

Bruno Fernandes ontkent dat hij momenteel ruzie heeft met Manchester United-ploeggenoot Cristiano Ronaldo. De 37-jarige aanvaller haalde in een groot interview uit naar zijn club, coach Erik ten Hag en zijn medespelers, maar heeft zich volgens Fernandes niet minder geliefd gemaakt in de Portugese kleedkamer.

"Ik heb met niemand een probleem", reageerde de aanvallende middenvelder in gesprek met Sky Sports op de geruchten van de afgelopen dagen. Toen Ronaldo zich begin deze week bij het trainingskamp van Portugal voegde, gunde Fernandes hem nauwelijks een blik waardig. Volgens ploeggenoot João Mario ging het om een grapje tussen de twee, maar ook later leken Fernandes en Ronaldo elkaar doelbewust te ontwijken.

Fernandes reageerde geïrriteerd op de vragen. "Ik heb het interview niet eens gezien. Het is prima wat hij heeft gezegd. Voor mij telt nu alleen het WK met Portugal, op Manchester United focus ik me weer na het wereldkampioenschap. Ik doe mijn werk en daar heb ik controle over, de rest houd ik me niet mee bezig. Dat heeft een coach me ooit geadviseerd."

"We moeten gefocust zijn op het WK, want een WK komt niet vaak voor", aldus Fernandes. "Je hebt niet vaak de kans om een WK te spelen. Cristiano zal zijn vijfde WK spelen, dus iedereen is er klaar voor en iedereen wil het beste geven voor het team."

Lees ook: Manchester United reageert in statement op interview Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen