FC Eindhoven wint KKD-Clásico en houdt de top drie in het vizier

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 november 2022 – FC Eindhoven heeft vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Rob Penders bleek voor eigen publiek met 3-0 te sterk voor middenmoter Telstar. Zodoende houdt Eindhoven zich op de top drie, die zaterdag in actie komt.

FC Eindhoven wint KKD-Clásico en houdt de top drie in het vizier

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De wedstrijd tussen Eindhoven en Telstar staat bekend als klassieker omdat deze clubs het langst in de Eerste Divisie spelen. De thuisploeg blijft door de overwinning wel serieus in de race om daar aan einde aan te maken. Eindhoven presteert namelijk opnieuw uitstekend en mag blijven dromen van een langverwachte rentree in de Eredivisie. Vorig seizoen hield het avontuur van de ploeg van Penders op in de nacompetitie.

In het eigen Jan Louwers Stadion kregen de Eindhovenaren wel de nodige hulp van Telstar-goalie Ronald Koeman Junior. De sluitpost had een harde schuiver van Brian De Keersmaecker moeten pakken, maar zag de bal door zijn benen en over de doellijn rollen: 1-0. Daarna waren er aan beide kanten weinig kansen te zien, maar in de slotfase liep Eindhoven toch nog weg. Dankzij Jasper Dahlhaus en Evan Rottier werd het zelfs nog 3-0.

Keuken Kampioen Divisie is erg spannend
Eindhoven komt door de overwinning op 29 punten en heeft daarmee de vierde plek van de Keuken Kampioen Divisie in handen. Het is voor de Brabanders te hopen dat de top drie van de competitie zaterdag punten verspeeld. Koploper Heracles Almelo (34 punten) speelt thuis tegen TOP Oss, terwijl achtervolger PEC Zwolle (32 punten) een bezoekje brengt aan NAC Breda. Nummer drie MVV Maastricht (30 punten) treft Almere City FC.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd