Doorgebroken Manchester United-talent looft coach Ten Hag

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Manchester United-coach Erik ten Hag heeft dit seizoen indruk gemaakt op aanvaller Alejandro Garnacho (19). De buitenspeler is de laatste weken voor de WK-start doorgebroken bij The Red Devils en dat is in zijn ogen mede te danken aan de Nederlandse oefenmeester.

Doorgebroken Manchester United-talent looft coach Ten Hag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ten Hag is een hele goede manager en bovenal ook een geweldig mens", begint Garnacho zijn lofzang over de manager van Manchester United. "Hij let op iedereen en helpt ons ontzettend veel, vooral ook de jonge spelers." Daaronder valt ook Garnacho, die de laatste weken scoorde in zowel de Europa League ook als de Premier League.

In totaal staat de teller dit seizoen op tien wedstrijden, waarin hij driemaal scoorde en evenzoveel assists gaf. Daarmee heeft Garnacho zijn naam definitief gevestigd en met het vertrek van Cristiano Ronaldo kunnen er alleen maar meer kansen komen. "Hier heb ik hard voor gewerkt, om een kans te krijgen. Ik wil optimaal de kansen benutten die Ten Hag mij gegeven heeft en geen stap meer terugdoen", zei de aanvaller over zijn eigen ontwikkeling.

Lees ook: Ten Hag looft United én eigen keuze: "Dat is een goede wissel"

The Manchester Evenening News weet dat Ten Hag de discipline bij Garnacho en alle spelers van het O21-team flink aangetrokken heeft de laatste maanden. Ook landgenoot Lisandro Martinez heeft zich over de aanvaller ontfermd: hij zou hem zien als een jongere broer en veel met hem optrekken. Ook met Facundo Pellistri (Uruguay) heeft hij een uitstekende band. Dat hij deze zomer eerder terugkeerde van zijn vakantie om zich te laten zien aan Ten Hag, heilp ook mee. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd