Kuyt reageert voor het eerst op zijn ontslag bij ADO Den Haag

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Dirk Kuyt heeft voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij ADO Den Haag. De 42-jarige trainer kreeg eerder op de dag te horen dat hij vanwege de teleurstellende resultaten het veld moet ruimen.

Kuyt reageert voor het eerst op zijn ontslag bij ADO Den Haag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Helaas is mijn trainerschap bij ADO Den Haag vroegtijdig tot een einde gekomen. Ik wil in het bijzonder Ignacio Birestain alsmede eigenaar David S. Blitzer bedanken voor de kans die ze mij geboden hebben. In de afgelopen maanden heb ik een intensieve band met mijn staf en spelers mogen opbouwen. De resultaten waren helaas niet zoals gewenst, maar het respect en vertrouwen zal ik altijd in jullie blijven houden', begint Kuyt zijn statement op Instagram.

'Ik wens de spelers en staf dan ook heel veel succes voor de rest van het seizoen. Ik hoop dat de club in de toekomst de juiste keuzes zal maken, niet alleen voor de spelers en staf, maar ook voor alle trouwe fans en mensen die ADO Den Haag een warm hart toedragen. De club ADO Den Haag en de supporters verdienen het om terug te keren op het hoogste niveau. Helaas heb ik deze wedstrijd niet gewonnen, maar ik heb er alles aan gedaan om niet te verliezen', zo eindigt hij.

Slechte resultaten
Kuyt wordt door ADO Den Haag verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten in de Keuken Kampioen Divisie. Van de zestien wedstrijden wonnen de Hagenaren er slechts vier. Alleen hekkensluiter Jong FC Utrecht boekte dit seizoen minder overwinningen (twee).

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd