Portugal
0 – 0
Zwitserland

Telefoon Noppert begaf het na WK-debuut: "Niet goed met elektronica"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – Bij Oranje ging het de afgelopen week vooral over Andries Noppert. De doelman van sc Heerenveen maakte zijn interlanddebuut in de openingswedstrijd tegen Senegal en liet enkele knappe reddingen zien. Na die wedstrijd kreeg de Toren van Joure zoveel berichten, dat zijn telefoon het letterlijk begaf.

Telefoon Noppert begaf het na WK-debuut: "Niet goed met elektronica"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Met elektronica ben ik niet heel goed", begint Noppert lachend zijn verhaal op het kanaal van OnsOranje. "Ik zat in de bus en ik was wat berichtjes aan het beantwoorden. Ik vind het netjes om op iedereen te reageren, dus dat deed ik. Maar op een gegeven moment hield m'n telefoon ermee op. Toen vroeg ik aan de experts uit de selectie hoe het allemaal zat, maar zij wisten het ook niet. Pas 's nachts deed 'ie het opeens weer. Volgens mij dachten ze dat ik spam aan het versturen was."

De mooiste reacties die de Oranje-debutant kreeg? "Die gingen niet zozeer over mijn spel zelf. Ik kan het heel erg waarderen als mensen mij vragen om te blijven wie ik ben. Dat waardeer ik meer dan wanneer ze zeggen dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld. Dit was sowieso een heel mooi begin, maar dat zegt iedereen. Ik kan het wel waarderen als mensen de moeite nemen om een mooi berichtje te schrijven en mij te vragen om te blijven wie ik ben."

Hechte groep
Nopperts eerste indrukken van de Nederlandse selectie zijn beter dan hij vooraf verwachtte. "Het is een heel hechte groep. Dat voelde ik al toen ik hier aankwam. Normaal heb je een bepaald beeld van de jongens, en dat had ik ook. Maar dat blijkt helemaal niet te kloppen. De jongens willen je met alles helpen, zijn heel open en zijn niet anders dan anders. Dat maakt het voor mij allemaal wel wat makkelijker."

Lees ook: Vermoedelijke basiself Oranje: Van Gaal kiest twee nieuwe namen

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd