'Man United bestempelt komst Gakpo als 'topprioriteit' in januari'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – De interesse van Manchester United in Cody Gakpo wordt steeds serieuzer. Volgens de Franse journalist Sébastien Denis van Foot Mercato bestempelt de club de winterse komst van de aanvaller van PSV inmiddels als 'topprioriteit' voor de komende transferwindow. 

'Man United bestempelt komst Gakpo als 'topprioriteit' in januari'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De sterke interesse in Gakpo komt vooral door trainer Erik ten Hag. De voormalig Ajax-coach is zeer gecharmeerd van de aanvaller en had hem het liefst afgelopen zomer al naar Old Trafford gehaald. Nu volgt dus een nieuwe kans, omdat United afgelopen week definitief afscheid nam van Cristiano Ronaldo. Gakpo zou het voetbalicoon kunnen gaan opvolgen. 

Volgens Denis moet United wel rekening houden met een flink prijskaartje. Naar verluidt vraagt PSV inmiddels liefst zestig miljoen euro voor de sterkhouder, die afgelopen zomer nog 'slechts' 45 miljoen moest kosten. Bovendien kan de vraagprijs nog verder oplopen als Gakpo een goed WK speelt met het Nederlands elftal. Daar is hij al mee begonnen door maandag de score te openen tegen Senegal. 

Overigens heeft ook Arsenal de wens om Gakpo vast te leggen nog niet opgegeven. The Gunners liggen door de concrete interesse van United echter niet meer op pole position.

Lees ook: Vaste nieuwe positie voor Gakpo? "Met de bondscoach besproken"

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd