Uitvaller bij Oranje-training daags na gelijkspel tegen Ecuador

26 november 2022, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Nederlands elftal heeft een halve dag na de teleurstellende wedstrijd tegen Ecuador (1-1) een training afgewerkt. De basisspelers stonden slechts kort op het veld alvorens zij weer naar binnen gingen. De reserves trainden langer door. Eén van hen kwam de training niet ongeschonden door.

Het gaat om Noa Lang. De 23-jarige aanvaller van Club Brugge kreeg volgens De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns 'een tikkie' en stapte vervolgens uit de partijvorm. Van een echte blessure lijkt geen sprake te zijn. Op de foto van Kapteijns is te zien dat Lang na het afbreken van de trainingsvorm rustig op de grond naast assistent-bondscoach Edgar Davids zit.

Tekst gaat verder onder de video

Lang kreeg vrijdagavond geen speeltijd tijdens het gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Ecuador. Hij is één van de negen spelers die nog op zijn eerste minuten op het WK wacht. Remko Pasveer, Justin Bijlow, Stefan de Vrij, Tyrell Malacia, Jeremie Frimpong, Kenneth Taylor, Xavi Simons en Luuk de Jong zijn de andere acht.

Van de 26-koppige selectie verscheen deze zaterdag iedereen op het trainingsveld. Komende dinsdag staat voor Oranje de afsluitende groepswedstrijd tegen Qatar op het programma. Een gelijkspel is voldoende om door te stoten naar de achtste finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen