'Feyenoord heeft opvallende WK-verschijning op de radar'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 november 2022 – Feyenoord houdt de ontwikkelingen van Aïssa Laïdouni in de gaten. Dat heeft NOS-commentator Jeroen Grueter althans vernomen. De 25-jarige middenvelder is vooralsnog een van de meest opvallende verschijningen op het WK in Qatar.

'Feyenoord heeft opvallende WK-verschijning op de radar'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Grueter heeft het gerucht in de openingsfase van de wedstrijd tussen Tunesië en Australië de wereld ingeslingerd. De commentator baseert zich op een 'Tunesische voetbalmakelaar die in Australië woont en goed in zijn contacten zit. "Laïdouni zou op de radar staan bij Feyenoord. Hij speelt twee jaar bij Ferencváros en doet het daar ongelooflijk goed."

Laïdouni liet zich dinsdag tijdens de wedstrijd tegen Denemarken (0-0) meteen gelden door met een indrukwekkende tackle Christian Eriksen de bal afhandig te maken. Na zijn ingreep zweepte hij het Tunesische publiek op, wat de middenvelder later in de wedstrijd nog een aantal keer. Ook in de openingsfase van de wedstrijd tegen Australië heeft Laïdouni al twee stevige overtredingen gemaakt. Eén daarvan leverde hem een gele kaart op.

Gerucht ontkracht
Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl is Laïdouni niet in beeld bij Feyenoord. 'De info is onjuist', wordt er na de uitspraken van Grueter op Twitter geschreven.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd