Opmerkelijk: Romano ontkent gerucht over nieuwe club Messi

27 november 2022, 23:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fabrizio Romano ontkent dat Lionel Messi nagenoeg rond is met Inter Miami over een overstap. De Britse kwaliteitskrant The Times meldde zondag dat de Argentijnse superster zijn loopbaan vanaf komende zomer zou vervolgen in de Verenigde Staten, maar daar blijkt geen sprake van.

Volgens transferexpert Romano heeft Messi nog geen besluit genomen over zijn toekomst. De linkspoot wil zich eerst volledig focussen op het WK voetbal in Qatar, waar hij zijn land naar de wereldtitel wil leiden. Er is nog geen sprake van een overeenkomst met een club. Volgens Romano klopt het wel dat Inter Miami interesse heeft in zijn diensten.

De club van David Beckham hoopt de legendarische nummer tien naar de Major League Soccer te halen. Messi zou de bestbetaalde speler ooit worden in de Amerikaanse competitie. Toch heeft Messi nog meer mogelijkheden. De Argentijn krijgt binnenkort een aanbieding van Paris Saint-Germain om zijn contract te verlengen, terwijl ook FC Barcelona zijn situatie in de gaten houdt.

Messi beslist in januari waar zijn toekomst ligt. Met Argentinië begon de topspeler dramatisch aan het WK door met 1-2 te verliezen van Saoedi-Arabië, maar de tweede wedstrijd tegen Mexico werd gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen