Dit is dé reden waarom Onana uit de selectie zou zijn gezet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2022 – André Onana komt maandag niet in actie als Kameroen het op het WK opneemt tegen Servië. De 26-jarige doelman is om disciplinaire redenen uit de selectie gezet, zo werd eerder op de ochtend duidelijk. Fabrizio Romano weet hoe de vork in de steel steekt.

Dit is dé reden waarom Onana uit de selectie zou zijn gezet

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Italiaanse journalist schrijft op Twitter dat hij heeft vernomen dat Onana een discussie heeft gehad met Rigobert Song over zijn keepersstijl. De bondscoach drong aan op een 'meer traditionele' manier van keepen, maar Onana gaf aan zijn stijl niet te zullen veranderen.

Dat heeft tot een 'gespannen situatie' geleid, met alle gevolgen van dien. Een bron bij de Kameroense voetbalbond wist eerder al tegen persbureau AFP te melden dat de doelman van Internazionale om 'niet-gespecificeerde disciplinaire redenen' uit de selectie was gezet.

Opvallende stijl van Onana
Onana baarde vorige week donderdag opzien door zich tijdens de wedstrijd tegen Zwitserland nadrukkelijk met de opbouw van Kameroen te bemoeien. Daarmee vestigde hij zelfs een WK-record: hij had liefst 26 balaanrakingen buiten het strafschopgebied.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd