Kudus is goud waard: "Ghana weet het nu en de hele wereld zal het weten"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2022 – Mohammed Kudus is voor Ghana goud waard op dit WK. De aanvallende middenvelder alias spits van Ajax speelde een geweldige wedstrijd tegen Zuid-Korea en als klap op de vuurpijl nam hij twee van de drie Ghanese treffers voor zijn rekening.

Kudus is goud waard: "Ghana weet het nu en de hele wereld zal het weten"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondscoach Otto Addo en aanvoerder Andre Ayew zijn ontzettend tevreden over de jongeling in hun elftal. "Hij is een goede jongen die één tegen één heel snel is en beschikt over spelintelligentie", vertelde bondscoach Addo na de gewonnen wedstrijd. "Hij moet wel verdedigend wat meer werken, maar hij is op weg om een hele grote speler te worden."

Lees ook: Telegraaf: Engelse clubs strijden om krabbel Ajax-parel Kudus

Aanvoerder Ayew zag al een groot talent in Kudus. "Ik wist dat al, Ghana weet het nu en de hele wereld zal het weten. Er gaat nog heel veel moois komen van mijn jongen." Ayew is vlak voor het WK Asamoah Gyan voorbijgegaan als recordinternational van het West-Afrikaanse land.

Kudus zelf was bescheiden na zijn puike prestatie. "Iedereen speelde op de toppen van zijn kunnen. Ik wil mijn teamgenoten bedanken, het was een collectieve prestatie", aldus Kudus. "De energie is goed. We hebben er alle vertrouwen in en gaan met dezelfde mentaliteit en dezelfde intensiteit de volgende wedstrijd in."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd