Barça-directeur Cruijff gaat in op vragen over komst Kudus

30 november 2022, 12:26

FC Barcelona is gecharmeerd van Mohammed Kudus. De 22-jarige Ghanees speelt momenteel bij Ajax en maakt namens Ghana furore op het wereldkampioenschap in Qatar. Hoewel er nog geen sprake is van een officieel bod, is Kudus een optie om de Catalaanse topclub te versterken.

"We volgen Mohamed Kudus al meer dan een jaar", vertelt sportief directeur Jordi Cruijff in gesprek met RAC 1. "We kunnen nu niet zeggen dat Barça Kudus wil... maar hij staat in de belangstelling. Hij maakt doelpunten en in Nederland praten ze veel over zijn positie, dus ja: ik ken hem goed", aldus Cruijff over de man die al tweemaal trefzeker was tijdens het WK.

Ook ging Cruijff in op vragen over Lionel Messi. De Argentijn beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en wordt in berband gebracht met zijn oude werkgever. "Barça en Messi moeten ooit weer samen zijn. Dat is duidelijk", aldus Cruijff. "Misschien zou het na het einde van zijn professionele carrière kunnen zijn... Maar Barça & Messi verdienen een laatste knuffel, laatste dans samen."

Messi zou volgens de Engelse kwaliteitskrant The Times nagenoeg akkoord zijn met Inter Miami over een transfer in de zomer. Volgens Fabrizio Romano is daar echter nog geen sprake van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen