'Tottenham denkt aan Dumfries; Bayern werkt aan megadeal Kane'

30 november 2022, 13:06   Bijgewerkt: 30 november 2022, 13:29

Tottenham Hotspur overweegt komende winter een bod uit te brengen op Denzel Dumfries. De rechtsback van het Nederlands elftal is vaste waarde bij Inter, dat niet onwelwillend tegenover een vertrek van de ijzersterke verdediger zou staan. Tegelijkertijd moet Tottenham vrezen voor het vertrek van een sterspeler.

De Spurs zien in Dumfries de geschikte rechtsback voor de komende jaren, zo schrijft de Daily Express. Ook Chelsea wordt genoemd als mogelijke nieuwe bestemming van Dumfries, die bezig is aan zijn tweede seizoen in dienst van Inter. Tottenham heeft een verzoek bij Inter neergelegd om te praten over een transfer. Inter zou open staan voor de verkoop van de rechtsachter.

Kane

Daarvoor zal Tottenham wel diep in de buidel moeten tasten, want de rechtsback heeft nog een contract tot de zomer van 2025 in Milaan. Tegenover de mogelijke komst van Dumfries staat de aanstaande verkoop van Harry Kane. De Engelsman staat hoog op de verlanglijst van Bayern München, dat tussen de 80 en 100 miljoen euro wil betalen voor de aanvaller.

Volgens Sky Sports Deutschland hoopt Bayern de Engelsman deze winter al binnen te halen. Met Kane zou Bayern een vervanger voor de vertrokken Robert Lewandowski halen. Het doelpuntenfenomeen koos in de zomer voor FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen