'Feyenoord wil zich versterken: 39-voudig international in beeld'

30 november 2022, 14:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt de selectie komende winter te versterken. Coach Arne Slot gaf na de eerste seizoenshelft aan dat hij snakt naar een speler die uit het niets een doelpunt kan maken of een kans kan creëren, maar hoopt tevens nog op de komst van een nieuwe middenvelder.

In de zoektocht naar een nieuwe controleur is Feyenoord uitgekomen bij Ali Mohamed, zo meldt Sport5. De Rotterdammers verkochten afgelopen zomer Fredrik Aursnes voor vijftien miljoen euro aan Benfica en hebben sindsdien nog geen nieuwe verdedigende middenvelder naar De Kuip gehaald. Mohamed moet die vacature gaan invullen.

De 27-jarige middenvelder kan voor een bedrag van rond de drie miljoen euro worden opgepikt bij Maccabi Haifa, waar hij sinds 2021 speelt. Afgelopen seizoen speelde hij nog in de groepsfase van de Conference League tegen Feyenoord. Dit seizoen deed hij Champions League-ervaring op. Hij nam het in de poule onder meer op tegen het grote Paris Saint-Germain.

Mohamed ligt nog tot medio 2024 vast in Israël. Dit seizoen speelde hij 22 wedstrijden voor de topclub. Mohamed speelde tevens 39 interlands voor Niger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen