'PSV houdt deur gesloten voor terugkeer Ihattaren in Eindhoven'

30 november 2022, 20:38   Bijgewerkt: 30 november 2022, 23:22

Mohamed Ihattaren zou terug willen keren naar PSV. De club ziet een hereniging met het voormalige wonderkind én enfant terrible echter niet zitten en houdt de deur naar een sensationele terugkeer voorlopig stevig gesloten. 

Dat schrijft de in Eindhoven doorgaans goed ingevoerde journalist Rik Elfrink van onder meer het Eindhovens Dagblad vandaag. 'Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen', weet hij te melden over de situatie van Ihattaren. 'Maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken zegt PSV', vervolgt hij. 

En dat kan in de ogen van Elfrink maar één ding betekenen. 'Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren', besluit hij. Dinsdag hintte Ihattaren nog op een terugkeer in Eindhoven toen hij op Snapchat een foto deelde waarop hij in PSV-shirt te zien is met daaronder onder meer de tekst 'soon'.

Ihattaren brak bij PSV door nadat hij in januari 2019 zijn Eredivisie-debuut had gemaakt. Daarvoor maakte hij al sinds 2010 deel uit van de jeugdopleiding van de club. Met voormalig trainer Roger Schmidt klikte het echter niet, waarna Ihattaren in 2021 vertrok naar Juventus. De Italianen verhuurden hem achtereenvolgens aan Sampdoria en Ajax, maar bij beide clubs liep zijn verblijf uit op een deceptie. Ajax neemt formeel op 31 december van dit jaar afscheid van Ihattaren, die nog tot  medio 2025 vast ligt bij Juventus. Vorige week kwam Ihattaren nog in het nieuws omdat hij werd opgepakt en een dag later weer werd vrijgelaten wegens 'ernstige bedreiging'. 

Lees ook: Advocaat Ihattaren: voetballer is weer 'in vrijheid gesteld'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TronaldDump
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dit mannetje krijgt tot 2025 gewoon nog miljoenen overgemaakt van Juventus? Dan kan hij nog lekker 2 jaar de influencer uithangen op Instagram. Daarna zal hij wel de nieuwe Andy van der Meijde worden. 😥

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is wel te hopen dat ie dan een vrouw vindt die wat mooier en minder ordinaire is als die van Andy v d meijde Is beter voor de kijkcijfers tegen die tijd

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het was een talent maar wonderkind is een beetje teveel eer, Mo in wonderland.......

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe ongeloofwaardig ben je dan nog als clup ? Alles heeft hij zelf verziekt en nu terugnemen ? Dan word psv nog eens genaaid door die koeienvlaai !

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je mag boos zijn maar niet boos blijven

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het Ihattaren verhaal is inmiddels nog irritanter dan het Nouri verhaal. Beide nooit doorgebroken maar wel hele dagen het nieuws.

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die kan beter een crimineel handeltje met Promes gaan opzetten, want voetballer wordt ie niet meer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet hij fff moskou bellen . Mo heeft toch geen geweten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen