Training Oranje: De Vrij traint apart, Noppert werkt als cameraman

4 december 2022, 12:38

Daags na de 3-1 overwinning op de Verenigde Staten en daarmee het bereiken van de kwartfinale, stond zondagochtend voor Oranje weer een training op het programma. De reserves trainden - met uitzondering van de licht geblesseerde Stefan de Vrij - op het veld, terwijl de basisspelers vanaf een hometrainer toekeken.

Zoals gebruikelijk stond voor de basisspelers van het duel tegen de Verenigde Staten een rustige dag op het programma. Zij hoefden niet volle bak te trainen en zaten enkel even op de hometrainer. Dit gold ook voor invallers Teun Koopmeiners en Steven Bergwijn, die zaterdag vanaf de aftrap voor de tweede helft op het veld stonden. 

De reserves en overige invallers werkten dus wel een normale training af, met vooral partijvormen. De Vrij was hierop de uitzondering. De verdediger trainde, net als eerder in de week, apart van de groep in de gym. Hij kampt met lichte klachten. Overigens kwam De Vrij dit toernooi nog niet in actie. 

Noppert als cameraman

Dat de basisspelers geen volledige training hoefden af te werken, gaf Andries Noppert de gelegenheid om eens een andere functie uit te proberen. OnsOranje deelde een video waarop de doelman even voor cameraman speelde. En eerlijk is eerlijk, ook dat leek hij uitstekend te kunnen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen