Feyenoord
0 – 1
PSV
Go Ahead Eagles
0 – 0
NEC

'Di María twijfelgeval voor kraker met Oranje; ex-Ajacied in basis'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 december 2022 – Ángel Di María lijkt niet op tijd fit te zijn voor de kwartfinale tussen Argentinië en Nederland. De ervaren aanvaller is nog altijd niet helemaal hersteld van een hamstringblessure en het treffen met Oranje komt waarschijnlijk te vroeg. Het zou goed kunnen dat Nicolás Tagliafico wel aan de aftrap verschijnt.

'Di María twijfelgeval voor kraker met Oranje; ex-Ajacied in basis'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Di María kampt al langer met hamstringklachten en moest daardoor ook al de nodige wedstrijden van zijn club Juventus missen. De 34-jarige Argentijn stond dinsdag wel weer op het trainingsveld, maar volgens de NOS lijkt speeltijd tegen Oranje er niet in te zitten. Di María moest de achtste finale tegen Australië (2-1 overwinning) ook al in zich voorbij laten gaan. In de groepsfase kwam hij wel drie keer in actie.

Lees ook: Goed nieuws voor Van Gaal in aanloop naar kwartfinalekraker

Bondscoach Lionel Scaloni zal waarschijnlijk ook Papu Gómez niet op kunnen stellen. Hij heeft last van zijn enkel en er wordt verwacht dat de 34-jarige aanvaller ook niet van de partij zal zijn. De speler van Sevilla zal zo goed als zeker vervangen worden door Joaquín Correa, die op de training een hesje van de 'basis' kreeg. Dat gold ook voor ex-Ajacied Tagliafico. Hij begon op het WK alleen tegen Saudi-Arabië (1-2 nederlaag).

Oranje fit op het trainingsveld
Terwijl er in het Argentijnse kamp dus wel zorgen zijn over meerdere blessures, geldt dat niet meer voor Oranje. Bondscoach Louis van Gaal gaf zijn spelers maandag vrij en verscheen dinsdag met een volledig fitte groep op het trainingsveld in Qatar. Stefan de Vrij trainde de afgelopen dagen apart van de groep, maar is inmiddels weer aangesloten. De kwartfinale tussen Nederland en Argentinië begint vrijdag om 20.00 uur.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd