Ziyech krijgt advies om naar Man United te gaan: "Ten Hag wil hem"

9 december 2022, 15:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Als het aan Mustafa El Haddaoui ligt, gaat Hakim Ziyech volgende maand aan de slag bij Manchester United. De oud-international van Marokko is van mening dat zijn landgenoot beter verdient dan zijn reserverol bij Chelsea. Er zijn echter meer kapers op de kust.

"Ziyech heeft een frisse wind nodig, Chelsea geeft hem geen vertrouwen", aldus El Haddaoui in gesprek met Calciomercato. "Hij ziet zijn Chelsea-teamgenoten voor hun land spelen. Hij is op hetzelfde niveau misschien zelfs superieur, dus hij heeft een beetje zelfvertrouwen verloren. Als je dan niet speelt, als je geen minuten in je benen hebt, verlies je je motivatie en worden je prestaties aangetast."

Volgens El Haddaoui is het zaak om op zoek te gaan naar een nieuwe club. "Laten we nu eens kijken naar zijn potentieel en wat hij kan. Hij heeft veel aanbiedingen. Hij moet Chelsea verlaten en naar Manchester United gaan, want zijn voormalige coach wil hem in het team", doelt El Haddaoui op Erik ten Hag. De twee werkten succesvol samen bij Ajax.

Ook AC Milan hoopt de Marokkaan echter naar de Serie A te halen. De Italiaanse landskampioen wil Ziyech huren met een koopoptie van vijftien miljoen euro. Ziyech, die twee jaar geleden voor veertig miljoen euro naar de Premier League verkaste, heeft nog een contract tot 2025 in Londen. De spelmaker maakt momenteel furore met Marokko tijdens het WK in Qatar, waar zijn land de kwartfinale bereikte. Daarin is Portugal zaterdagmiddag de tegenstander.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen