Cristiano Ronaldo in tranen na allerlaatste WK-wedstrijd

10 december 2022, 18:16

Met de uitschakeling van Portugal op het WK heeft Cristiano Ronaldo zijn laatste minuten op een mondiale eindronde gespeeld. De droom om een wereldtitel aan zijn palmares toe te voegen, valt daarmee in duigen.

Waar veel Portugezen verslagen op de grond bleven liggen, baande Ronaldo zich vrij snel een weg naar de catacomben. Hevig geëmotioneerd liep hij naar de kleedkamer, waar ongetwijfeld nog veel meer tranen vloeiden.

Op persoonlijk vlak werd het WK een grote teleurstelling voor Ronaldo. Hij verloor na de knock-outfase zijn basisplaats en moest zich tegen Zwitserland en Marokko tevredenstellen met een invalbeurt. Tegen Marokko maakte hij in laat in de wedstrijd bijna de 1-1, maar zijn inzet werd gekeerd door Yassin Bounou.

Ronaldo heeft met Portugal in totaal aan vijf WK's deelgenomen: in 2006, 2010, 2014, 2018 en 2022. Tijdens zijn eerste eindronde schopten de Portugezen het tot de halve finale. Dat werd in de toernooien daarna niet geëvenaard, laat staan verbeterd. Ronaldo was in totaal acht keer trefzeker in 22 WK-wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen