Beelden uit catacomben: Walker weigert hand van Mbappé

12 december 2022, 09:20

Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken uit de catacomben voorafgaand aan de kwartfinale tussen Engeland en Frankrijk. Superster Kylian Mbappé wilde zijn directe tegenstander Kyle Walker vooraf een hand schudden, maar de aanvallwer werd compleet genegeerd.

Mbappé stak vlak voor het oplopen zijn hand uit naar Walker, die daar niet op ingaat. Het leidt tot hilariteit bij Mbappé. Op beelden van de BBC is te zien dat Walker duidelijk ziet dat Mbappé hem de hand wil schudden, maar dat hij het bewust negeert. Walker gaf voorafgaand aan de wedstrijd aan dat hij een plan had om de Franse sterspeler te bedwingen.

Hoewel Mbappé zelf geen hoofdrol vertolkte, werd Engeland alsnog naar huis gestuurd. Dankzij treffers van Aurelién Tchouameni en Olivier Giroud boekte Frankrijk een 1-2 overwinning. Voor rust deed Harry Kane vanaf elf meter iets terug, na de onderbreking faalde de topspits vanaf de penaltystip. Ook daar kon Mbappé zijn lach niet onderdrukken.

Frankrijk bleef zodoende in de race voor prolongatie van de wereldtitel. In de halve finale wacht een ontmoeting met Marokko.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen