'Borussia Dortmund is geïnteresseerd in twee Feyenoorders'

14 december 2022, 15:50

Afgelopen zomer raakte Feyenoord al meer dan de helft van de basisspelers kwijt die in de voorgaande jaargang de finale van de Conference League bereikten. Een half jaar later dreigt dat succesvolle elftal nog verder ontmanteld te worden. Borussia Dortmund zou vergaande interesse hebben in twee spelers van de Rotterdammers die de club wél trouw bleven.

Het gaat om rechtsback Lutsharel Geertruida en middenvelder Orkun Kökcü. Dat meldt 1908.nl woensdag. De Duitse club, in 2002 nog tegenstander van Feyenoord in de finale van de toenmalige UEFA Cup, zou vooral Geertruida de laatste maanden intensief hebben bekeken.

Geertruida (22) heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract voor anderhalf jaar. Feyenoord doet sinds afgelopen zomer verwoede pogingen zijn verbintenis open te breken en te verlengen tot medio 2025, meldt de goed ingevoerde fansite. Geertruida kwam in het lopende seizoen in elf Eredivisie-wedstrijden en vier duels in de Europa League in actie. Behalve als rechtsback kan hij ook centraal achterin of als verdedigende middenvelder uit de voeten. 

De één jaar jongere Kökcü draagt ondanks zijn leeftijd dit seizoen geregeld de aanvoerdersband bij Feyenoord. Hij was in dertien Eredivisie-duels al zes keer trefzeker voor de ploeg van Arne Slot, terwijl hij in de Europa League-wedstrijd bij FC Midtjylland ook eenmaal doeltreffend was. Kökcü is achttienvoudig Turks international.

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie club.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord ja zeker 😃

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen